Reklam

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayaç

Home » » Kurt Seyit ve Şura Yeni Fotoğraflar

Kurt Seyit ve Şura Yeni Fotoğraflar

Sponsorlu Bağlantılar

Kurt Seyit ve Şura Yeni Fotoğraflar yayınlandı.Kurt Seyit ve Şura dizisine ait Son  Bölüm Fotoğrafları yayında...

Kurt Seyit ve Şura son 1. Bölüm izle, Kurt Seyit ve Şura  tek parça izle, Kurt Seyt Shura son bölüm izle, Kurt Seyit yeni bölümü ile tıkla dizi izle Star dizi izle Kurt Seyit Şura 1. Bölüm izle Mart



Kurt Seyit ve Şura Yeni Bölüm yayınlanmasına kısa bir süre kala yeni bilgiler ve fotoğraflar düşmeye başladı.Diziye ait Fragmanları önceki yazılarımızda yayınlamıştık.Şimdi elimize geçen Kurt Seyit Ve Şura izle dizisine ait fotoğrafları paylaşıyoruz.Yine elimize bilgiler geçtikçe sizlere sunacağız.Kurt Seyit ve Şura bir fantastik ve tutkulu bir aşkın hikayesi.Kurt Seyit bir Kırım Türkü bir subay ve ona tutku ile aşık bir kız Şura işte hikayemiz bu temel üstüne kurulmuş bir yapım.

Ay yapım ile ekranlara gelecek yapım Mart ayı içerisinde ekranlara gelecek.Ay yapım son dönemlerde tutan dizilerin yapımcısı.Usta yönetmenleri ve alt yapısı ile üst düzey yapımlara imza atan şirket yine tutacak bir dizi ile ekranlara gelecek.Çekimleri üst düzey gözüken dizimiz için aşağıda Kurt Seyit ve Şura Son Bölüm için yayınlanmış fotoğrafları bulabilirsiniz.









Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder