Reklam

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayaç

Home » » Kurt Seyit ve Şura Oyuncusu Farah Zeyep Abdullah Kimdir?

Kurt Seyit ve Şura Oyuncusu Farah Zeyep Abdullah Kimdir?

Sponsorlu Bağlantılar

Kurt Seyit ve Şura Oyuncusu Farah Zeyep Abdullah Kimdir ? ,Kurt Seyit ve Sura Farah Zeyep Abdullah Biyografisi,Farah Zeyep Abdullah Fotoğraflar ,Farah Zeyep Abdullah Hayatı, Farah Zeyep Abdullah 'un merakla beklenen dizisi Kurt Seyt ve Shura , Farah Zeyep Abdullah Wikipedia

Mart ayında izleyici ile buluşacak olan dizimiz Kurt Seyit izle oyuncu kadrosu ilk belli olan isimler Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeypep Abdullah .Kıvanç Tatlıtuğ Biyografisi daha önceki konularda yazmıştık.Peki Kurt Seyit ve Şura Son Bölüm oyuncusu ve dizide Şura (Shura) karakterini canlandıracak Zeynep Farah Abdullah kimdir ? 

Farah Zeynep Abdullah (d. 17 Ağustos 1989; İstanbul) Türk dizi oyuncusu.

Iraklı Türkmen kökenli baba ve bir Türk annenin kızı olarak İstanbul'da doğdu. Lisenin bir kısmını İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde okumuştur. Ancak daha sonra kaydını aldırarak İngiltere'de lise öğrenimini tamamlamıştır. Oyunculuk kariyeri için üniversite kaydını dondurmuştur.

Farah Zeynep, üniversiteye başlamaya hazırlanırken Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi için teklif geldi. İngiltere'ye, okuluna dönmesine üç gün kala deneme çekimlerinde başarılı bulunduğunu ve Aylin rolüne seçildiğini öğrenmiştir. Bu dizide dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Aylin'i canlandırmıştır.
Farah Zeynep Abdullah  Televizyon Dizileri

2010 - 2012    Öyle Bir Geçer Zaman ki     Aylin Akarsu Talaşoğlu 

2014 -             Kurt Seyit ve Şura               Şura
Farah Zeynep Abdullah  Sinema Filmi

2013    Kelebeğin Rüyası    Mediha Sessiz  




















 
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder