Reklam

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayaç

Home » » Kurt Seyit ve Şura Dizisine Yeni Oyuncular Katıldı

Kurt Seyit ve Şura Dizisine Yeni Oyuncular Katıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Kurt Seyit ve Şura Oyuncu Kadrosu Kimler var,Kurt Seyt ve Shura dizisi oyuncuları gibi soruları sorarken Kurt Seyit ve Şura izle oyuncusu 2 kişi daha belli oldu.

"Kurt Seyit ve Şura" Mart ayında seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.Kurt Seyt ve Shura oyuncuları yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. İzleyicilerin çok şey beklediği "Kurt Seyit dizisi" bakalım beklentileri nasıl karşılayacak.

Star Tv yeni bir dizi ile daha dizi ağını genişletiyor."Kıvanç Tatlıtuğ" ve "Farah Zeynep Abdullah" dizinin başrollerini paylaşacak iki isim.Kurt Seyit Şura dizi oyuncuları yavaş yavaş netleşiyor.Birkan Sokullu ve Ushan Çakır dizinin yeni oyuncuları olarak karşımıza çıkacak isimler.

Peki bu oyuncuları ne kadar tanıyoruz.Her ne kadar yeni başlayacak olana Kurt Seyit ve Şura Son Bölüm ile karşımıza çıkacak olsalar da biz onları daha önce bazı yapımlarda görmüştük.Mart ayında bu isimleri "Kurt Seyt ve Shura" adlı dizide izleyeceğiz.

Yine Kurt Seyit ve Şura izle dizisine katılan 2 oyuncu daha var.Bu isimler Sarp Can Köroğlu ve Berk Erçen.

Kurt Seyit ve Şura oyuncusu olacak olan "Sarp Can Köroğlu" ekrana yabancı bir isim değil .Daha önce seyircinin büyük ilgisi ile izlediği ve hakkını verdiği "Adını Feriha Koydum" adlı dizide Bülent karakteri ile karşımıza çıkan "Sarp Can Köroğlu" bundan böyle dizimizde rol alacak.Umarız yeni dizisi onun kariyeri ve dizinin yükselişi için iyi bir basamak olur.
Kurt Seyit ve Şura Oyuncu kadrosu bir isim ile daha güçlendi.Bu isim Berk Erçen. "Berk Erçen biyografisi" hakkında detaylı bilgiyi yine ilerleyen konularımız içinde sizlere aktaracağız.Ama kısa bir bilgi vermek gerekirse izleyiciler Berk'i "Doktorlar" adlı dizide ve son dönemde Kanal D de ekrana gelen kayıp adlı dizide görmüşlerdir.Berk Erçem bundan sonra rollerini Kurt Seyt ve Shura izle için yapacak.Kendisine başarılar diliyoruz.


Kurt Seyit ve Şura izle Fan Sitesi

Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum :