Reklam

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayaç

Home » » Kurt Seyit ve Şura 1.Bölüm 3.Fragman izle

Kurt Seyit ve Şura 1.Bölüm 3.Fragman izle

Sponsorlu Bağlantılar

Kurt Seyit ve Şura 1.Bölüm Hd 720p  Youtube Anında İzle,Kurt Seyit ve Şura Son Bölüm Mart,Kurt Seyit ve Şura 1.Bölüm Tek Parça 

Kurt Seyit ve Şura  1. Bölüm Hd izle. Kurt Seyit ve Şura 1. Bölüm fullhd izle. Kurt Seyit ve Şura 1. Bölüm 1080p seyret. Kurt Seyit ve Şura son bölüm 720 izle tıkla dizi izle... Kurt Seyit ve Şura 1. Bölüm izle, Kurt Seyit ve Şura tek parça izle, Kurt Seyit ve Şura son bölüm izle, fenomen dizi Kurt Seyit ve Şura yeni bölümü ile tıkla dizi izle Star dizi izle...

 

Bu zamana kadar yayınlana tüm fragmanlar ile büyük bir beğeni kazanan Kurt Seyit ve Şura yine destansı bir aşk sahnesi ile karşımıza geldi.Yine seyiriciyi ekranlara kilitlemeyi başaran Kurt Seyit ve Şura Fragmanı çekimleri ve oyuncuların üstün performansı ile o anları bizlere de yaşatmayı başardı.Beyaz bir at üstünde karşımıza çıkan Kurt Seit Kıvanç Tatlıtuğ ve beyaz bir elbise ile ekranlara gelen Şura Zeynep Farah Abdullah özenle seçilmiş masalsı bir ortamda harika bir görüntü sergilediler.

Güzelliği ile dikkat çeken genç Şura Türk subayı olan Kurt Seyit ile karşılaşınca kalbi bir küçük kuş misali yerinden çıkacak gibi çarpmaya başlar.Ona ilk görüşte o kadar tutku ile balanır ki ilk görüşte aşk deyimi tamda Kurt Seyit ve Şura izle  için kullanılmış olsa gerek.Tabi Şura bu duyguları yaşar iken Türk Subay Kurt Seyit farklı duygular içerisinde değildir.Oda bir an olsun gözlerini alamaz Şura adlı güzel kızın üstünden.Onun kim olduğunu bilmez ama bunun adı aşk mdıır yoksa başka bir şey midir bilinmez gözlerini bir daha alamaz onun üstünden.Ve ilk görüşte aşk başkar Kurt Seyit Şura ya Şura ise Kurt Seyit'e bağlanır ansızın ve ani bir şekilde.Ve tutkulu bir aşkın tohumları ilk burada başlar.

Kurt Seyit ve Şura nın destansı aşk öyküsü Saltanat yıllarından başlar oradan Karpatlar  Cephesi ve İstanbul'a kadar uzanır.Zor zamanlardır bu zamanlar ama onlar yaşadıkları o aşk sayesinde zorluklarla mücadele etmeyi becerirler.O kadar büyük bir aşktır ki bu sanki bir birlerine kavuşmak için yemin etmişcesine inadına yaşamak gibi bir şey onların aşkı.Kurt Seyit ve Şura Son bölüm ile birlikte Mart ayında Star Tv de ekranlara gelecek.Bizde onların bu aşk dolu yolculuğuna şahitlik edeceğiz.





 

 


Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder